Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar apartament 2 camere Nitu Vasile

40 m2, 8/10, an constructie: 1980

40.000 €

Ultima actualizare: 3 Iulie 2017
Rata credit de la 1,059 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament Nitu Vasile decomandat 2 camere cu multiple imbunatatiri:balcon intreg termopan cu incalzire,centrala termica cu calorifere noi,izolatie exterioara,complet contorizat,parchet,gresie,aer conditionat,usa metalica,loc parcare platit,boxa 10mp,zona curata verde,imagine superba spre fantana Florilor,5 min de mers pe jos de metrou Piata Sudului si Brancoveanu,an constructie 1980,scoala si gradinita langa bloc.

Detalii imobil Proprietar apartament 2 camere Nitu Vasile

Camere 2
Strada Luiza Mioara
Suprafata 40 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..