Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Aviatiei Herastrau Nae Caramfil

71 m2, 2/4, an constructie: 1985

136.999 € (negociabil)

Ultima actualizare: 2 Iulie 2017
Rata credit de la 3,644 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Best imoB va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, semidecomandat in zona de Nord a capitalei, Aviatiei / Herastrau / Nae Caramfil, stradal, zona civilizata . linistita cu multe facilitati .

Apartamentul se afla intr-un bloc construit in anul 1985, dar proaspat reabilitat, cu vedere stradala. Etaj : 2 din 4; 

Este dotat cu un living generos 2 bai,bucatarie mobilata si 2 dormitoare, parchet, gresie,faianta, termopan, usa metalica,aer conditionat.

Vecinatati : Mall Promenaa (5-7 min), Carrefour , Mega Image, Spital Ponderas si Medicover , Parcul Herastrau (5 min de mers pe jos), gradinite si scoala generala Mijloace de transport: metrou ( 5-7 min) , 112 si 301 (2 min) .


Pentru a va face o parere mai ampla si mai exacta aspura pozitionarii, dotarilor si facilitatilor , va rugam sa va inscrieti la o vizionare la numarul de telefon : 0758181518.

Multumim si va asteptam.

Detalii imobil Apartament 3 camere Aviatiei Herastrau Nae Caramfil

Camere 3
Strada Nae Caramfil
Suprafata 71 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1985
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..