Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Garsoniera NIcolae Grigorescu

40 m2, 5/10

300 € / luna

Ultima actualizare: 1 Iulie 2017

Inchiriez garsoniera 40 mp, metrou Nicolae Grigorescu, confort 1, et.5/10, semidecomandata, renovata, omplet mobilata, complet utilata,termopan,usa metalica, gresie, faianta, tv LCD, aragaz, cuptor microunde, rigider, masina de spalat, aer conditionat, alarma, internet + cablu+router, exclus familii cu copii si intermediari, pret 300 €/luna* (termen lung).

Detalii imobil Garsoniera NIcolae Grigorescu

Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 1
Strada minis
Suprafata 40 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..