Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand convenabil vila centrala

480 m2, D+P+E1+Em, an constructie: 2007

429.000 €

Ultima actualizare: 30 Iunie 2017
Rata credit de la 11,367 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Imobil in regim de unica folosinta, doua intrari pe Agricultori si Aleea Alecsandru Tsigara Samurcas, reamenajata 2015, toate facilitatile, 380V, poate fi amenajata pentru 3 apartamente separate, in prezent inchiriata cu posibilitate de a continua contractul de inchiriere cu policlinici, clasa energetica A+, etc.

Detalii imobil Vand convenabil vila centrala

Camere 20
Strada Agricultori 116A
Suprafata 480 m2
Structura D+P+E1+Em
Bai 8
Suprafata teren 456 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..