Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand 4 camere Aparatorii Patriei 2 minute metrou

85 m2, 3/8, an constructie: 1989

82.000 €

Ultima actualizare: 29 Iunie 2017
Rata credit de la 2,237 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand apartament 4 camere semidecomandat, zona Aparatorii Patriei, bloc stradal cu intrare din  Bulevard Ion Iriceanu la doua minute de metrou, vis-à-vis de scoala, etaj 3/8, pozitionare mixta cu suprafata totala de 85 mp. Apartamentul este luminos, linistit, cu vedere lateral-spate ferit de zgomotul stradal, foarte aproape de centre comerciale , piata si facultate. Dispune de usa metalica, geamuri termopan, doua bai (baia mare  cu geam ) , doua balcoane inchise in termopan, trei spatii pentru depozitare (doua debarale si spatiu pentru dressing). Apartamentul este liber. 

Pret 82 000 E.

Detalii imobil Vand 4 camere Aparatorii Patriei 2 minute metrou

Camere 4
Strada Iriceanu Ion nr 18
Suprafata 85 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1989
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..