Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Nitu Vasile 45000 euro

40 m2, 8/10, an constructie: 1980

45.000 €

Ultima actualizare: 27 Iunie 2017
Rata credit de la 1,225 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere  cu multiple imbunatatiri:balcon intreg termopan,centrala termica,izolatie exterioara,complet contorizat,parchet,gresie,aer conditionat,usa metalica,loc parcare platit,boxa 10mp,zona curata,imagine superba,5 min de metrou Piata Sudului si Brancoveanu,an constructie 1980.

Detalii imobil Apartament 2 camere Nitu Vasile 45000 euro

Camere 2
Strada Cricovul Sarat
Suprafata 40 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..