Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere Pajura

50 m2, 3/4, an constructie: 1968

68.800 €

Ultima actualizare: 26 Iunie 2017
Rata credit de la 1,821 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Etajul 3/4 intr-un bloc reabilitat in 2014. Apartamentul dispune de finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet stejar, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica. Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite inclusiv calorifere noi de aluminium. Scara este renovata si supravegheata video. Se afla in zona de nord-vest a capitalei (cartierul Pajura) infrastructura buna, bulevarde largi cu acces facil catre centrul orasului,statie metrou Jiului, statie RATB (331, 86, 65), supermarketuri, piete, centre medicale, gradinita, zona verde, aglomeratie moderata, locuri de parcare. Acte in regula: cadastru, intabulare.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere Pajura

Camere 2
Strada Pajurei
Suprafata 50 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..