Acest anunt nu mai este activ

Ofer spre vanzare apartament 2 camere Pajura

50 m2, 3/4, an constructie: 1968

68.800 €

Ultima actualizare: 26 Iunie 2017
Rata credit de la 1,877 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Etajul 3/4 intr-un bloc reabilitat in 2014. Apartamentul dispune de finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet stejar, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica. Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite inclusiv calorifere noi de aluminium. Scara este renovata si supravegheata video. Se afla in zona de nord-vest a capitalei (cartierul Pajura) infrastructura buna, bulevarde largi cu acces facil catre centrul orasului,statie metrou Jiului, statie RATB (331, 86, 65), supermarketuri, piete, centre medicale, gradinita, zona verde, aglomeratie moderata, locuri de parcare. Acte in regula: cadastru, intabulare.

Detalii imobil Ofer spre vanzare apartament 2 camere Pajura

Camere 2
Strada Pajura
Suprafata 50 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..