Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere obregia 50.000 euro mobilat-utilat

40 m2, 5/10, an constructie: 1969

50.000 €

Ultima actualizare: 25 Iunie 2017
Rata credit de la 1,323 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere complet mobilat și utilat, et. 5/10, suprafata utila 40m2, bloc 1971.
Termopane (inclusiv balcon), usa metalica la intrare, mobilier bucătărie la comandă, canapea euromobila, mobilier dormitor, hol și sufragerie aer conditionat beko, electocasnice incluse combina frigorifica Zanussi, plita gaz arctic, cuptor gaz arctic, hota beko, masina de spălat beko, cuptor microunde panasonic, 2 televizoare LG dintre care unul Full Hd diagonală 80cm.
Fotografiile sunt elocvente.
Apartamentul se vinde numai in aceste conditii (complet mobilat și utilat).
Locație Bd. Alexandru Obregia, nr. 17, bloc stradal, ap situat pe spate și lateral, in fata blocului se afla statia RATB Dragos Mladinovici (313, 73) 2 stații pana la Metrou Piata Sudului (sau 8 minute de mers pe jos).
Proximitate Piata Cultural, scoli, gradinite, SUN PLAZA, GRAND ARENA, restaurant L incontro Berceni

Detalii imobil Apartament 2 camere obregia 50.000 euro mobilat-utilat

Camere 2
Strada al obregia
Suprafata 40 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1969
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..