Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Super apartament spatios- 4 camere Gorjului, renovat complet, 1985

82 m2, parter/4, an constructie: 1985

84.500 €

Ultima actualizare: 8 Iulie 2017
Rata credit de la 2,248 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, parter, 4 camere, confor 1 sporit, decomandat, bloc 1985, spatios- 82 mp utili, 2 bai, 1 balcon, uscatorie la parter in bloc, beci cu intrare din balcon, bucatarie- open space, centrala proprie, renovat complet anul trecut- gresie, faianta, termopane, usi, parchet, izolat exterior si interior, refacuta toata instalatia de caldura, zona linistita, max. 10 minute pana la Metrou Gorjului, gradinite, cresa, scoli, magazine, piete in apropiere.
Merita vazut! Toate actele la zi. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon 0772146789.

Detalii imobil Super apartament spatios- 4 camere Gorjului, renovat complet, 1985

Camere 4
Strada Aleea Bradisului
Suprafata 82 m2
Etaj parter/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1985
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..