Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular vand ap. 2 camere Bdul Obregia

50 m2, 2/10, an constructie: 1970

57.000 €

Ultima actualizare: 24 Iunie 2017
Rata credit de la 1,516 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament renovat ( glet , lavabila pereti ,instalatii sanitare noi) cu o impartire echilibrata , cu spatii de depozitare foarte utile. Se vinde mobilat modern:
- Bucătărie: mobilată şi utilată ( instalatii noi )
- Dormitor mobilat
- Sufragerie mobilata 
- Baie utilata si cu instalatii sanitare noi
Locatie buna, pe bvd. Al. Obregia, vedere laterala la spatiul verde, zona linistita si aerisita, cu multe spatii verzi, in apropiere de metrou , statii de autobuz/troleibuz, 3 piete : Covasna, Cultural si Piata Sudului , mall Grand Arena, hipermarket Carrefour, LIDL , scoala, gradinita. 
Cadastru si intabulare la zi. Accept credit.
Va puteti muta fara alte cheltuieli .

Detalii imobil Particular vand ap. 2 camere Bdul Obregia

Camere 2
Strada Bdul Alexandru Obregia
Suprafata 50 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..