Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere ultracentral

50 m2, 4/5, an constructie: 1950

67.000 €

Ultima actualizare: 23 Iunie 2017
Rata credit de la 1,773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere, zona ultracentrala (bd. Dacia, str. Toamnei), suprafata 52 mp, etaj 4/5, utilat ultralux, G/F, centrala termica Vaillant, termopan, AC, parchet, telefon, cablu, internet, frigider, aragaz, hota, bar, mobilier modern, etc. Apartamentul este pozitionat strategic, la 3 minute de Universitate – Intercontinental, de Calea Mosilor, de bd. Dacia, de Bucur Obor, zona foarte linistita, parcare in fata cladirii, vecini de exceptie. Perfect pentru o familie tanara, eventual pentru studenti, avand in vedere pozitionarea fata de principalele zone de interes ale Bucurestiului. Pretul este de 67.000 euro (mobilat integral) sau 62.000 euro (nemobilat), se accepta si credit imobiliar sau “prima casa”. Rog seriozitate.

 

Detalii imobil Vand apartament 2 camere ultracentral

Camere 2
Strada toamnei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..