Apartament 2 camere Grigorescu

52 m2, 1/8, an constructie: 1983

61.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,621 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este cumparat prin credit prima casa, se vinde prin preluare de contract plus difrenta de pret. Are 2 camere,este situat la etaj 1,  pe str. Plutonier Ion Nedelcu, are carte funciara (cadastru, intabulare), certificat energetic. Se afla in zona pietei Matei Ambrozie (vis-a-vis scoala si gradinita) , la 7 minute de metrou Nicolae Grigorescu. Scara linistita, interfon,2  lifturi, balcon inchis complet.

Apartamentul este decomandat, renovat recent,  gresie, faianta, parchet , termopane, calorifere si instalatii noi, cu usa de metal la intrare.

Se vinde partial mobilat - bucatarie mobilata,inclusiv hota si aragaz aproape noi, dressing mare si mobilier baie.

Este inclus si un loc de parcare cu acte, platit la primarie.

Direct propietar !  Rog seriozitate.

Detalii imobil Apartament 2 camere Grigorescu

Camere 2
Strada Plutonier Ion Nedelcu
Suprafata 52 m2
Etaj 1/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..