Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vind casa +vila

210 m2, P+1, an constructie: 2016

113.500 €

Ultima actualizare: 20 Iunie 2017
Rata credit de la 3,018 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa-vila plus teren zona Industriilor in cartierul verde sector 3 in BucureștiPrima  casa cu suprafața de 80 mp, construcție 1995 făcută de la cota 0 de noi, finisaje moderne, termopane,tabla Lindab,centrala pe gaze,apa ,canal, RDS și internet, living,3 dormitoare, bucătărie,baie,etcA doua casă p+1 65+65 mp construcție 2016 cu finisaje moderne, centrala pe gaze,apa,canal, geamuri și uși de termopan maro,doua bai, bucătărie, living mare,doua dormitoare,scara interioara, tabla Lindab,etcImportant ambele case au intrări separate deci de poate locui doua familii .....Curte cu suprafața de 115 mp ,vita de vie ,floarea maicii Domnului care înflorește de primăvară pina iarna,put in curte,doua locuri de parcare,loc pentru grătar și masă,beci betonat,Porți din fier forjat moderne.Stradă liniștită și fără a se fura.În zona grădinițe și școli cu program normal și prelungit,liceu, aproape Cora Pantelimon, Metro Republica,linie RATB și coltul străziProprietar acte in regulaBonus pina pe 1 iulie mobila de bucătărie și un dormitor moderne.Preț ușor negociabilMerită văzute

Detalii imobil Vind casa +vila

Camere 7
Strada Mihai Târnăveanu ne.29
Suprafata 210 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 260 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..