Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez apartament superb 2 camere ultracentral

62 m2, 2/7

430 € / luna

Ultima actualizare: 15 Iunie 2017

Proprietar inchiriez un apartament superb aflat in zona Gradina Icoanei - Schitul Darvari - Maria Rosetti - apartament de 2 camere, cu o terasa inchisa. Apartamentul este situat la etajul 2/7 intr-un imobil elegant, cu o intrare frumoasa si o arhitectuta specifica stilului interbelic.

Imobilul este situat ultracentral, intr-o zona extrem de apreciata, avand in apropiere Parcul Gradina Icoanei, scoli de renume, teatre, magazine, restaurante.

Imobilul se afla pe o strada cu sens unic, la cateva minute de Piata Romana, Piata Universitatii si de metrou. Apartamentul este cu totul special si a fost renovat in culori pastelate in stil mediteranean , aducand aminte de albastrul Greciei.

Dispune de o terasa inchisa unde se poate crea o zona de birou sau dining si de o camera de baie generoasa.

Apartamentul este complet mobilat si utilat si dispune de toate dotarile : aer conditionat, frigider, masina de spalat, televizor LCD, internet, cuptor microunde, aspirator.

Detalii imobil Proprietar inchiriez apartament superb 2 camere ultracentral

Garantie 430 €
Camere 2
Strada Maria Rosetti 10
Suprafata 62 m2
Etaj 2/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..