Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand direct ap. 2 camere decomandate, et. 3, zona Tei-Domino

38 m2, 3/10, an constructie: 1975

41.000 €

Ultima actualizare: 15 Iunie 2017
Rata credit de la 1,091 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand - direct ca proprietar - ap. 2 camere decomandate, Su = 38 mp, bloc reabilitat termic in 2013/2016, et. 3/10, vedere direct str. Gr. C. Moisil, scoala, supermarketuri, aprozar, statii auto (182 si 282) si tranvai (16 si 36) la 100 m, fara imbunatatiiri si dotari, balcon inchis cu termopane, usa intrare din metal, baie reamenajata (faianta, gresie si semi-cabina), zugravit in 2013, 41.000 EURO/net, usor negociabil, plata in: EURO si/sau Lei, liber imediat la semnare documente V-C, fara sarcini, cadastru si CF.

Detalii imobil Vand direct ap. 2 camere decomandate, et. 3, zona Tei-Domino

Camere 2
Strada Gr. C. Moisil nr. 8, bl. 9, sc. E
Suprafata 38 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..