Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

URGENT apartament 4 camere, confort 1, etaj 1011, sector 2

83 m2, 10/11, an constructie: 1979

67.000 €

Ultima actualizare: 26 Iunie 2017
Rata credit de la 1,824 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 4 camere, confort 1, semidecomandat, situat stradal pe sos Vergului, cu vedere mixta, et 10/11, loc de parcare ADP, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, o bucatarie generoasa, cu acces rapid (2-3 minute) la toate mijloacele de transport in comun, cu supermarketuri in imediata apropriere (Lidl, MegaImage), gradinite, scoli , spitale. Parcul Morarilor se afla in spatele imobilului. Pretul este negociabil. Mai multe amanunte pot fi date telefonic.

Detalii imobil URGENT apartament 4 camere, confort 1, etaj 1011, sector 2

Camere 4
Strada Vergului
Suprafata 83 m2
Etaj 10/11
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Pantelimon
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..