Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila cu 2 apartamente de 3 camere ultracentral

130 m2, caramida, an constructie: 1929

250.000 €

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2017
Rata credit de la 6,622 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde, vila construita in perioada interbelica, situata intr-o zona linistita, ultracentrala a Bucurestiului, mai exact in zona Mitropoliei. Imobilul este desfasurat pe demisol, parter, etaj si pod inalt, (mansardabil), avand o amprenta la sol de cca. 90mp. Propietatea are cca.164mp. Constructia se gaseste intr-o stare buna, apartamentele avand o suprafata utila de cca. 64mp. Apartamentul de la etaj compunandu-se din: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 wc de serviciu, 2 balcoane, holul de intrare in imobil cu scara de acces pentru etaj. Apartamentul de la parter se compune din: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 camara, holul de intrare, demisol. Accesele in cladire pentru apartamentele de la parter si etaj se fac prin intrari separate, de pe doua dintre laturile vilei. Actualmente apartamentul de la etaj, este ocupat de chiriasi, contractul de inchiriere fiind pana in luna aprilie 2018. Apartamentul de la parter si demisolul  acestuia sunt libere.

Detalii imobil Vand vila cu 2 apartamente de 3 camere ultracentral

Camere 6
Strada Titus
Suprafata 130 m2
Structura caramida
Bai 2
Suprafata teren 164 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1929
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..