Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere Ultracentral, Sala Palatului, Hilton, colţ cu Calea Victorie

41 m2, parter/7, an constructie: 1960

70.000 €

Ultima actualizare: 24 Iunie 2017
Rata credit de la 1,862 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Hilton, Ateneul Roman, apartament 2 camere ultracentral, decomandat,  parter, bloc pe Stirbei Voda colt Calea Victoriei, vis a vis de Sala Palatului, invecinat cu hotel Radison Blu. Situata pe spate, ferita de zgomotul strazii, locuinta este versatila deoarece holul de intrare și livingul se pot modula dupa preferinte prin mutarea sau desfiintare dressing-ului. Ideal pentru locuinta/birou/cabinet/.
Bloc reabilitat termic, vecini de calitate si linistiti, vis a vis Muzeul De Artă. Datorita zonei, dupa reamenajare apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier.
Necesita renovare completa. Fara comision, usor negociabil pentru viitorul cumparator. Acte la zi. 

Detalii imobil 2 camere Ultracentral, Sala Palatului, Hilton, colţ cu Calea Victorie

Camere 2
Strada Știrbei Vodă
Suprafata 41 m2
Etaj parter/7
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..