Acest anunt nu mai este activ

Titan,Theodor Pallady,Apartament 3 camere decomandat

144 m2, 3/3, an constructie: 2016

115.000 €

Rata credit de la 3,059 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Apartament 3 camere decomandat,la 8 minute de stația de metrou 1 Decembrie situat pe  etaj 3 integral beton ,la cheie.Gresie, Faianta ,Parchet, la alegerea clientului, finisaje de lux,contorizare separată ,fără taxe de mentenanța , centrală ,termopane SALAMANDER 7 camere.Structura beton  , compartimentarea interioară cărămida,tencuiala Baumit. Ca modalitate

 de plata acceptam orice fel de credit, cash TVA inclus.Localizarea ansamblu

lui permite acces cu usurinta la :


1.toate mijloacele de transport in comun:


- AUTOBUZE: 311, 101, 330


- TROLEIBUZ: 92


- TRAMVAI: 23, 27, 40


- METROU: 1 DECEMBRIE (7-10 minute mers pe jos)


2. parcuri: Parcul IOR, Parcul Prisaca Dornei, Parcul Titan


3. centre comerciale si supermarketuri: Auchan, Real, Billa, Park Lake Plaza, Iris Mall etc.


4. piete: Piata Trapezului


5. spitale, clinici

Apartamentul este total decomandat,bucatarie spațioasă,tereasa generoasa,dormitor matrimonial cu baie proprie.Zona liniștita.Pentru mai multe detalii nu ezitați sa m-a contactați telefonic.

Detalii imobil Titan,Theodor Pallady,Apartament 3 camere decomandat

Camere 3
Strada Aleea Mizil
Suprafata 144 m2
Etaj 3/3
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..