Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

DIRECT PROPRIETAR ofer spre inchiriere apartament Piata Victoriei

110 m2, D/2

700 € / luna

Ultima actualizare: 7 Iunie 2017

Proprietar -ofer spre inchiriere apartament in vila in Piata Victoriei - Dorobanti, Piata Romana Apartamentul compus din patru camera mobilate partial, bucatarie mobilata, grup sanitar este situat la demisolul unui imobil compus din P+ 2 si are o suprafata utila de 110 mp (strada Ciprian Porumbescu, intrare din Bdul Iancu de Hunedoara sau Grigore Alexandrescu). Apartamentul este recent renovat. Structura imobilului este din caramida. Dotari: decomandat, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, centrala termica, sistem alarma. Apartamentul este singur pe nivel si disponibil imediat pentru mutare, vedere stradala. Imobilul se afla situat langa spitalul de copii Grigore Alexandrescu, la doi pasi de intersectia Perla unde se gaseste supermarketul Mega Image, Metropolis Center.  Mijloace de transport in comun: metrou Piata Victoriei si Romana, autobuze, tramvaie. Spatiul se preteaza  locuit si birou, birou traduceri, consultanta. Pretul 700 euro. Garantie (1 luna chirie) + 1 luna avans. Se inchiriaza pentru o perioada cat mai lunga.

Detalii imobil DIRECT PROPRIETAR ofer spre inchiriere apartament Piata Victoriei

Garantie 700 €
Camere 4
Strada Ciprian Porumbescu
Suprafata 110 m2
Etaj D/2
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..