Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

DRUMUL TABEREI- B-DUL TIMISOARA LINGA PLAZZA- APARTAMENT 2 CAMERE

47 m2, 4/4, an constructie: 1972

47.500 €

Ultima actualizare: 27 Iulie 2017
Rata credit de la 1,293 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferim spre vinzare aparament 2 camere bine pozitionat, cu balcon spatios. Apartamentul e luminos, bine intretinut, la citeva minute de Moll Plazza cu izolatie termica, usa metalica, termopane si parchet. Scoli si gradinite in apropriere. Pret usor negociabil. Va rugam pentru informatii folositi Whats App sau mail:

+393292580774 Italia

Mail: popescudani2005@yahoo.it

Pentru vizualiazarea apartamentului va rugam sa fixati cu nepoata mea Adina care locuieste acolo: +40769982886


Detalii imobil DRUMUL TABEREI- B-DUL TIMISOARA LINGA PLAZZA- APARTAMENT 2 CAMERE

Camere 2
Strada Aleea Sandulesti nr.1 Bl. C1 Sc.2
Suprafata 47 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..