Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez parter vila zona Bd. Ferdinand- Gara Obor

140 m2, P+2

1.000 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2017

Particular inchiriez parterul unei vile DS+P+1E+M  -140 mp zona B-dul Ferdinand  in apropiere de Gara Obor. Parterul vilei este compus din 3 camere, 3 bai,4 balcoane,  si este, dotat cu  instalatie de aer conditionat, sistem de alarma si sistem supraveghere video. Imbunatatiri  marmura,granit, gresie, faianta, parchet triplu stratificat.Bucataria complet mobilata si utilata. Apartamtul  este semimobilat -mobilier nou -birouri. Suplimentar se poate oferi si spatiu depozitare la demisol. Parcare1 -2 autoturisme. 10 minute metrou Iancului, 10 minute Mega Mall, 10 minute Piata Obor

Detalii imobil Inchiriez parter vila zona Bd. Ferdinand- Gara Obor

Pret/m2 7,14 € / luna
Plata in avans 1 luna
Garantie 1000 €
Camere 3
Strada eufrosin poteca
Suprafata 140 m2
Structura P+2
Bai 3
Mobilata partial
Utilata da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..