Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Studio in Complex Rose Garden Colentina.

44 m2, 8/11

350 € / luna

Ultima actualizare: 5 Iunie 2017

An constructie 2009.Complet mobilat si utilat.Terasa 7mpIncalzire centrala imobil, aer conditionat.Vecinatati: Kaufland Colentina, Penny, Parc Plumbuita, Veranda Mall, Piata si Magazin Obor. Metrou Obor, tramvai 21, autobuze/troleibuze: 282, 182, 66, 143Gradinite de stat si private, scoala generala nr 27.Exclus agentie.

Detalii imobil Studio in Complex Rose Garden Colentina.

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Sos.Colentina nr16
Suprafata 44 m2
Etaj 8/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..