Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

MILITARI R., NOU, DECOMANDAT BUCATARIE INCHISA

49 m2, 7/8, an constructie: 2016

48.000 €

Ultima actualizare: 4 Iunie 2017
Rata credit de la 1,320 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Finisaje de calitate,select, cu doar 6 apartamente/palier, linistit, luminos,total contorizat, racordat apa,gaze,curent, fara rigips plasat pe centrul blocului, absolut nou, niciodată locuit si disponibil mutare imediata.Decomandat, bucatarie inchisa plasata intre living si dormitor, centrală în funcțiune, ambient wi-fi, interfon, AC 12000 BTU, dus hidromasaj,parchet laminat 12 mm, zona dressing,vedere libera panoramica superba spre nord(stil penthouse), iesire in terasa din toate camerele, 49 metri total util. Blocul are arondate suficiente locuri de parcare. Apartamentul NU este la ultimul etaj, deasupra este apartamentul de la mansarda.
Acces facil RATB(2 min) , lângă Militari Shopping Centre (Auchan,Decatlon,Practiker,Mega Image,Metro, KFC, McDonalds,etc.). World Class,Penny,Lidl si piscinele Aqua Garden.
Accept si credit.Direct proprietar, apartament achitat cu cash., acte in regula.48000 euro,, negociabil in functie de conditiile de plata.0767969803.

Detalii imobil MILITARI R., NOU, DECOMANDAT BUCATARIE INCHISA

Camere 2
Strada tineretului
Suprafata 49 m2
Etaj 7/8
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..