Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere bd alexandru obregia renovat

80 m2, 5/10

300 € / luna

Ultima actualizare: 30 Mai 2017

inchiriez apartament 3 camere bd alexandru obregia (vis a vis cinema cultural). apartament renovat complet, decomandat, balcon inchis, termopan, parchet, gresie, faianta, bucatarie completa. NU este mobilat. etaj 5 din 10, stradal, bloc supravegheat video.

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere bd alexandru obregia renovat

Camere 3
Strada Bd Alexandru Obregia
Suprafata 80 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..