Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Militari-Dragomiresti-Joita La 6 km de Bucuresti !

180 m2, P+1, an constructie: 2012

114.800 €

Ultima actualizare: 29 Mai 2017
Rata credit de la 3,032 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul se afla la intrarea in Joita,zona Arcuda,la 6 km de centura Bucurestiului.Nu a fost construita pentru vanzare ! Accesul catre Bucuresti se poate face pe mai multe variante :Militari,Ghencea,Chitila,Buftea,autostrada A1.Zona foarte linistita,aer curat la numai cateva minute de Bucuresti.Imobilul este construit din cadre de beton armat ( statie betoane ) verificat cu mostre,caramida Siceram Sighisoara, fundatie 1m in pamant si 1,20 in exteror.Are o suprafata de 190 mp construiti si este compus astfel:Parter: hol 7 mp ,living 30 mp,baie 5 mp,camara 5 mp,birou 12 mp,bucatarie 10,5 mp. Etaj: hol 6 mp,dormitor matrimonial 16 mp cu baie 8mp si dresing 7 mp,dormitor 12,5 mp cu dresing,dormitor 11 mp,baie 7 mp.Instalatia electrica este proiectata pe fiecare etaj separat cu cate un tablou de sigurante,retea curent trifazic(380w).Toata instalatia electrica este efectuata cu cabluri siliconate conductori cupru,instalatia de incalzire este efectuata pe fiecare etaj separat cu distribuitoare pentru fiecare calorifer in parte cu coloane apa PPR.Imobilul este racordat la doua surse de apa curenta,de la reteaua localitatii ( instalatie 2016 puturi 110 m adancime) si put propriu cu hidrofor Metabo.Fosa septica pentru 6 persoane,dotata cu sistem de drenaj efectuat prin tunele de percolare.Centrala termica gaz Wiessmann de 28 kw,montata in camera tehnica separata de imobil cu o suprafata de 15 mp.Tamplaria imobilului este Pvc Gealan maro(nuc) 5 camere cu feronerie Winhaus si cu inchidere in 6 puncte,geam Low-E cu dubla deschidere.Mobila de bucatarie achizitionata Ikea,cu blat lemn masiv fag ,utilata : plita 4 arzatoare Whirpool,cuptor electric Whirpool incorporat in mobilier ,chiuveta inox Ikea.Curtea are o suprafata totala de 1100mp si este imprejmuita cu gard lemn uscat Hornbach iar soclul este din beton armat cu fundatie,gazon,brazi,plante ornamentale,pini,mesteacan,o livada de pomi fructiferi ( 30 ).Parcarea 2 locuri cat si aleile de acces sunt pavate.Terasele in suprafata de 50 mp acoperite iar gresia este pentru exterior.Imobilul este dotat cu alarma Paradox cu senzori whirless.Sistemul este conectat si monitorizat la firma de paza.

Detalii imobil Casa Militari-Dragomiresti-Joita La 6 km de Bucuresti !

Camere 5
Strada Arcuda
Suprafata 180 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 1150 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..