Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Lujerului, 2 min Metrou, complet utilat si mobilat

56 m2, 8/10

400 € / luna

Ultima actualizare: 27 Mai 2017

Apartament semidecomandat situat in zona Lujerului. Este complet utilat si mobilat. Mijloace de transport / Metrou - in apropiere/ Tramvai - 41/8/25In apropiere se afla Supermarket (Mega Image - non stop - 1 min distanta), Hipermarket (Cora - 2 min distanta), Mall (Plaza Romania - 5 min distanta), Piata Veteranilor. Etaj intermediarZona linistita. Utilat cu masina de spalat, cuptor incorporabil, cuptor microunde, plita pe gaz, AC, frigider, 3 TV LCD, espressor, internet si cablu tv.

Detalii imobil Apartament 2 camere Lujerului, 2 min Metrou, complet utilat si mobilat

Plata in avans 1 luna
Garantie 400 €
Camere 2
Strada Cupolei
Suprafata 56 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2017
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..