Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Dristor McDonalds

65 m2, 8/10, an constructie: 1984

94.000 €

Ultima actualizare: 23 August 2017
Rata credit de la 2,451 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

apartament 3 camere - metrou dristor 2 la 50 metri, bloc cu cadre din beton armat, confort 1-sporit, semidecomandat, perete exterior 35 cm, construit 1984, intabulare, termoizolat, pozitionat spre nord cu vedere spre bulevard, necesita renovare, transport in orice directie, 2 magistrale de metrou, intretinere mica. Pretul include si comisionul agentiei la vanzare

Detalii imobil Apartament 3 camere Dristor McDonalds

Camere 3
Strada camil ressu
Suprafata 65 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..