Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3camere de inchiriat in Drumul Taberei langa parc.Propietar

75 m2, P/4

550 € / luna

Ultima actualizare: 25 Mai 2017

Apartament 3 camere renovat si complet utilat ideal pentru o familie cu un copil. Situat la intrarea in parcul Drumul Taberei intr-un bloc reabilitat termic (in 2014) inconjurat de verdeata. Apartamentul dispune de un loc de parcare (ADP) in fata geamului/scarii. Pretul este 550 euro pe luna prin contract.

Detalii imobil Apartament 3camere de inchiriat in Drumul Taberei langa parc.Propietar

Garantie 700 €
Camere 3
Strada Drumul Taberei 109
Suprafata 75 m2
Etaj P/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..