Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare 2 camere Bd. Iuliu Maniu, Apusului

41 m2, 8/10, an constructie: 1974

44.700 €

Ultima actualizare: 10 Iulie 2017
Rata credit de la 1,161 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand in Militari, Bd. Iuliu Maniu intersectie cu Apusului, apartament cu 2 camere, 41 mp, etaj 8 din 10, liber, mobilat, utilat, centrala proprie, aer conditionat, calorifere otel, contorizare consum apa, gresie, faianta, parchet, termpan, usa metalica, balcon inchis, in apropiere de metrou, piata, statie RATB pentru multiple linii in fata blocului.

Detalii imobil Vanzare 2 camere Bd. Iuliu Maniu, Apusului

Camere 2
Strada Bd. Iuliu Maniu
Suprafata 41 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..