Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere renovat modern, totul nou, situat langa parc.

75 m2, p/4

550 € / luna

Ultima actualizare: 22 Mai 2017

Inchiriere apartament 3 camere, renovat in 2017, totul NOU, modern, spatios, situat la 1 minut de Parcul Drumul Taberei. Zona verde, linistita.Apartamentul este decomandat, cu o compartimentare bine gandita si este compus dintr-un living generos doua dormitoare, o bucatarie deschisa moderna, mobilata si utilata si o baie, precum si un balcon inchis, integrat in dormitor.Apartamentul este intr-un bloc reabilitat termic, dispune de finisaje de calitate, camere luminoase si spatioase, interfon, 2 aparate de aer conditionat, 2 televizoare, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, mobilier modern, internet wireless prin fibra optica.Apartamentul se inchiriază complet mobilat si utilat, in pretul de inchiriere fiind inclus si un loc de parcare. fix in fata scarii.Apartamentul este liber si se poate inchiria imediat.Se ofera si se pretinde seriozitate. Contract de inchiriere inregistrat legal.Pentru detalii si vizionari va rog frumos sa nu ezitati sa ma contactati!

Detalii imobil Apartament 3 camere renovat modern, totul nou, situat langa parc.

Garantie 550 €
Camere 3
Strada drumul taberei
Suprafata 75 m2
Etaj p/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..