Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez apartament 2 camere Rin Grand Hotel

45 m2, 12/14

260 € / luna

Ultima actualizare: 21 Mai 2017

Particular inchiriez apartament 2 camere Rin Grand Hotel - Vitan Barzesti, etaj 12/14, camerele sunt decomandate, dormitor mobilat, bucatarie mobilata, sufrageria e partial mobilata, bucatarie deschisa, liber, clima, termopan, posibilitate loc de parcare. Pret 260 EUR

Detalii imobil Particular inchiriez apartament 2 camere Rin Grand Hotel

Garantie 260 €
Camere 2
Strada Vitan Barzesti
Suprafata 45 m2
Etaj 12/14
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..