Acest anunt nu mai este activ

Proprietar, inchiriez apartament 3 camere,70 mp,modern,decomandat,Obor

70 m2, 4/10

399 € / luna

Ultima actualizare: 21 Mai 2017

Proprietar, inchiriez apartament 3 camere, 70 mp, modern, decomandat, pozitionat excellent, bloc ingrijit, renovat complet cu aspect modern, mobila din bucatarie este nou-nouta, cu priveliste superba
Inchiriez apartament 3 camere, decomandat, in bloc ingrijit, la etajul 4 din 10, pe termen lung. Apartamentul este renovat complet cu aspect modern. Toata mobila din bucatarie este nou-nouta, la comanda special creata pentru dimensiunile apartamentului. Include combina Arctic, hota, plita si cuptor electric. Cine va prelua apartamentul va fi primul care le va utiliza. Acelasi lucru este valabil si pentru sanitarele din baie. 
Holul este bine compartimentat si permite atat acces foarte facil la haine si incaltaminte cat si spatii de depozitare. 
Cele trei camere (sufrageria si cele doua dormitoare) nu sunt mobilate putand fi mobilat atat pentru locuinta de familie cat si pentru birouri firma. Balconul este mare (intins pe lungimea celor doua dormitoare) cu deschidere catre parcul Pasarari (situat fix in fata blocului) si a Veranda Mall, o vedere panoramica foarte placuta. Apartamentul este situat excelent din punct de vedere cardinal, cu dormitoare catre est si sufrageria catre nord. 
Blocul este reabiliat recent, beneficieaza de toate facilitatile: internet, tv, etc. Este amplasat in cadrul complexului de blocuri Almo care include magazinul Obor, la 1 minut de mers pe jos pana la statia de metrou. In imprejurimi se regasesc magazine Mega Image, Kaufland, Carrefour, Veranda Mall toate la intre 1 si 5 minute de mers pe jos. Situat foarte aproape atat de centrul vechi cat si de zona de birouri Fabrica de Glucoza - Dimitrie Pompeiu, este ideal pentru persoanele cu ritm dinamic de viata datorat amplasarii ideale.

Detalii imobil Proprietar, inchiriez apartament 3 camere,70 mp,modern,decomandat,Obor

Garantie 1 €
Camere 3
Strada Campul Mosilor
Suprafata 70 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..