Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vând apartament. 2 camere confort 1 decomandat

56 m2, 3/4, an constructie: 1986

88.500 €

Ultima actualizare: 17 Mai 2017
Rata credit de la 2,352 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vând apartament mobilat 2 camere decomandat cu suprafata utila 54 mp , etajul 3/4 în bloc construit in 1986 și reabilitat termic in 2015 , contoar electric inteligent,iluminație  cu leduri , încălzire autonomă (centrala cu gaze,nu este nevoie să o porniți căci iarna temperatura interioara medie este de 24, 5 °C astfel că​ întreținerea iarna este de 70.000 lei/luna ) , ușa metalică , gresie , faianță, interfon , internet fibră optică, etc. Boxă la subsol si loc de parcare ADP . Preț 86.500 euro ușor negociabil.
Este situat in apropierea metroului Aurel Vlaicu , vis a vis de scoala gimnaziala "Herăstrău " si piata Aurel Vlaicu .
Repere : parcul Herăstrău , centre comerciale ( Promenada Mall, Mega Image,Carrefour) , benzinării , centre medicale private, farmacii , bănci , școli si grădinițe.
Relații la 0730397923
Excluși intermediarii și agențiile.

Detalii imobil Proprietar vând apartament. 2 camere confort 1 decomandat

Camere 2
Strada Smaranda Brăescu
Suprafata 56 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..