Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere langa Metrou Tineretului- Piata Norilor

56 m2, 8/8, an constructie: 1976

73.800 €

Ultima actualizare: 21 Mai 2017
Rata credit de la 1,953 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Apartament semidecomandat situat pe Bd Tineretului; are vedere pe spate si partial la bulevard (din balcon), ceea ce il face foarte linistit si ferit de zgomotul traficului si al vecinilor; etaj 8/8, an constructie 1976. Are bucatarie inchisa, 2 debarale, baie cu geam, balcon de 12 mp inchis cu termopan si amenajat partial ca spatiu de depozitare. Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite recent; terasa impecabila. A fost locuit de proprietar si se vinde asa cum se vede in poze; masina de spalat rufe Indessit, frigider Zanussi, aer conditionat Samsung, cuptor microunde, aragaz, filtru cafea, mobilier living Ikea. Blocul este curat si bine intretinut
Este situat la 3 min de metrou Tineretului si Piata Norilor, statia Timpuri Noi este la 10 min de mers pe jos; statii autobuz 313, 381, tramvai 1, farmacii etc- toate la 3 min de mers pe jos; parcul Tineretului vis-à-vis.
Actele sunt in regula, accept credit.

Nr. De telefon: 0734435694 intre orele 10- 18.30 si 0722671925 dupa ora 18.30

Detalii imobil 2 camere langa Metrou Tineretului- Piata Norilor

Camere 2
Strada Tineretului
Suprafata 56 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1976
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..