Acest anunt nu mai este activ

Teren si casa de vanzare Domenii-Ion Mihalache

500 m2, D+P+1+p, an constructie: 1940

320.000 €

Ultima actualizare: 20 Iunie 2017
Rata credit de la 8,714 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Teren cu deschidere 12ml si casa de vanzare in apropiere de Piata Domenii, localizat in zona de case si vile, pe o strada cu trafic redus si acces facil din Ion Mihalache.
Terenul are o suprafata de 350 mp, pe care se afla constructie renovabila,formata din D+P+1E+P, cu amprenta de 129 mp si suprafata utila 500mp (+anexa 30mp). Vila este ideala pentru 3 familii sau pentru afacere de birou, avand intrare separata pentru fiecare apartament/etaj.
Proprietatea este racordata la retelele de gaze, apa, canalizare, curent si beneficiaza de toate utilitatile: acces usor la multiple mijloace de transport RATB, metrou, parcul Copilului, magazine, piata, farmacii.
Se poate vinde si 262mp = 270.000eur

Urbanism: P+2+M

Tel : 0775.125.538

Detalii imobil Teren si casa de vanzare Domenii-Ion Mihalache

Camere 9
Strada carol Knappe
Suprafata 500 m2
Structura D+P+1+p
Bai 3
Suprafata teren 350 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 129m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Material Caramida
Stare proprietate de renovat
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..