Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ultracentral metrou ratb 2cam centru bucuresti

44 m2, 1/9, an constructie: 1967

49.500 €

Ultima actualizare: 17 Mai 2017
Rata credit de la 1,348 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, apt.2 cam. zona Gara de Nord ,Bulevardul Dinicu Golescu. nou amenajat, mobilat si utilat in 2016 cu cele mai bune materiale ! Bloc reabilitat termic si estetic in anul 2013 izolatii termice exterior si interior.interfon de acces. ferit de zgomot sau poluare stradala.etajul 1 din 9. Clasa energetica a apartamentului este A , S.C.50mp, S.u 44mp confort 1. Balcon.2cam transformate in 3cam.Finisaje noi de cea mai buna calitate. Geamuri termopane noi din 2015, grosime si camera maxima de 7- usa metalica intrare cu tripla inchidere,alarmă, tâmplărie noua.Instalatie electrica complet refacuta cu design nou - intrerupatoare cap-usa la dormitor, circuite separate pentru masina de spalat, frigider, cuptor electric, aer conditionat.  Intrerupator prezent si in balcon.Instalatie sanitara complet schimbata in interior cu apometre. separat masina de spalat. Total utilat noi ,wc,cadita,dusul,ghiuvetele din 2015,izolat, total iarna 20de grade in interior cu caloriferele închise.

Detalii imobil Ultracentral metrou ratb 2cam centru bucuresti

Camere 2
Strada Bulevard dinicu golescu
Suprafata 44 m2
Etaj 1/9
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 1967
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..