Constantin Brancoveanu

68 m2, p/4, an constructie: 1975

73.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,903 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

BERCENI, B-DUL. CONSTANTIN BRANCOVEANU, STR.  IZVORUL MURESULUI, vand apartament 3 camere, parter/4, semidecomandat, mobilat si utilat recent, suprafata 68mp., bloc reabilitat, vedere mixta, apartament pe mijloc, centrala de apartament, 2 AC, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan + rulouri antiefractie, usa metalica, boxa, toate actele.

Detalii imobil Constantin Brancoveanu

Camere 3
Strada izvorul muresului
Suprafata 68 m2
Etaj p/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..