Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez Apartament Renovat 2 camere

56 m2, 4/8

365 € / luna

Ultima actualizare: 14 Mai 2017

Inchiriez apartament 2 camere semidecomandat et 4 din 8, mobilat si utilat.

Este recent renovat si este dotat cu geamuri termopan, parchet, usa metalica la intrare, aer conditionat in sufragerie, gresie si faianta in baie si bucatarie, masina de spalat rufe in baie.

Este situat pe Calea Mosilor 235 intre Bucur si Mihai Eminescu, la 5 minute de statia de metrou de la Bucur Obor, de tramvaiul 34, 21 si de numeroase statii de autobuz

Detalii imobil Inchiriez Apartament Renovat 2 camere

Garantie 365 €
Camere 2
Strada Mosilor 235
Suprafata 56 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..