Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere, Sos. Giurgiului, Bucuresti

47 m2, 6/7, an constructie: 1964

48.000 €

Ultima actualizare: 14 Mai 2017
Rata credit de la 1,250 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

- apartament complet mobilat, etaj 6/7, decomandat, 1 baie, balcon, apometre, termopan, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, structura din beton

- situat in spatele restaurantului Mirador, 2 minute de statia RATB, 4 statii de tramvai de  statia de metrou Eroii Revolutiei

- magazine in apropiere: Lidl (200 m), Mega Image (500 m), Piata Progresul la 2 statii de tramvai

- blocul se afla pe lista de reabilitare a Primariei S4, an constructie 1964.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere, Sos. Giurgiului, Bucuresti

Camere 2
Strada Soseaua Giurgiului
Suprafata 47 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1964
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..