Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular, inchirez ap. 2 camere, Salajan

40 m2, 6/10, an constructie: 1978

270 € / luna

Ultima actualizare: 23 Mai 2017

Particular inchiriez 2 cam., cf. 2 sporit (S.U. 40 mp), decomandat,  mobilat/utilat, etaj 6/10, bloc reabilitat, renovat, gresie, fainta, parchet, termopan, usa metalica, situat pe str Prevederii nr. 9 (Salajan), sector 3, in apropiere: metrou, piata, scoli, gradinite.Chirie 270 Euro,1+1 garantie, intretinere mica.

Detalii imobil Particular, inchirez ap. 2 camere, Salajan

Camere 2
Strada Prevederii
Suprafata 40 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..