Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2cam.

49 m2, 4/4, an constructie: 1970

47.000 €

Ultima actualizare: 15 Iunie 2017
Rata credit de la 1,223 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 cam,4/4,construit inainte de 1970.Situat pe str.Pajurei  nr. 21,acesta este compus din: 2cam,oficiu,debara,vestibul,camara,baie,bucatarie,balcon,in suprafata utila de 43,96mp,in suprafata totala de 48,56mp,contoar de gaze individual,repartitoare,apometre ,aer conditionat.Blocul este reabilitat termic,terasa este izolata ,acesta se vinde mobilat .Incalzirea se face prin termoficare.Foarte aproape exista Scoala Gimnaziala,Policlinica,Supermarket,Banca,osta ,Mijloace de transport 331,112,86,65.Apartamentl are o asigurare privata extinsa valabila pe tot anul ,impozitul platit pe tot anul,toate actele la zi.

Detalii imobil Apartament 2cam.

Camere 2
Strada Pajurei nr.21
Suprafata 49 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..