Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere zona Colentina Obor

64 m2, 7/1980

360 € / luna

Ultima actualizare: 25 Mai 2017

Va propunem spre inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Obor ,intr-un imobil construit in anul 1980 confort 1 semidecomandat, etaj 7 din 10 cu o suprafata de 64 mp, cu 1 grup sanitar, 1 balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita.Foarte Spatios, recent renovat, bloc, termoizolat, instalatii noi, usa metalica, masina de spalat, aragaz, tv,  1+1 garantie.Metrou, bloc stradal.

Detalii imobil Apartament 3 camere zona Colentina Obor

Plata in avans 1 luna
Garantie 360 €
Camere 3
Strada sos Colentina nr.10
Suprafata 64 m2
Etaj 7/1980
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..