Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare subsol (demisol) Dorobanti

40 m2, s/2, an constructie: 1960

28.000 €

Ultima actualizare: 21 Iunie 2017
Rata credit de la 744 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare apartament nr.4, situat in Bucuresti, str. Arh.Grigore Cerchez nr.11 sector 1, situat la subsolul (demisol) al unui imobil cu regim de inaltime S/S+P+2E, compus din hol, camera serviciu, boxa, garaj nr.2, cu o suprafata utila de 40,19mp.

Dispune de finisaje vechi, degradate, inferioare calitativ, este racordat la utilitatile blocului, instalatie electrica, instalatie sanitara, corpuri de incalzire din fonta.

In zona se afla: Televiziunea Romana, Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff, Piata Dorobanti, sedii ale unor importante institutii de stat si companii private, posta, banci, scoli, licee, precum si mijloace de transport in comun.

Poate fi utilizat ca spatiu comercial, sediu birou.

Detalii imobil Vanzare subsol (demisol) Dorobanti

Camere 2
Strada Grigore Cerchez nr.11
Suprafata 40 m2
Etaj s/2
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1960
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..