Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere, Berceni - Piata Sudului

50 m2, 4/9, an constructie: 1964

55.000 €

Ultima actualizare: 11 Mai 2017
Rata credit de la 1,431 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 2 camere Vacaresti - Piata Sudului, an constructie 1964, fara risc seismic, etaj 4/9, suprafata utila 50mp, decomandat, balcon inchis, debara, partial renovat, G+F+P+T+UM+AC, contorizari individuale, bloc in curs de reabilitare, acces facil multiple mijloace de transport in comun + metrou. Pret vanzare 55.000Eur. 

Detalii imobil Vanzare apartament 2 camere, Berceni - Piata Sudului

Camere 2
Strada Oltenitei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1964
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..