Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament cu trei camere

78 m2, 8/8, an constructie: 1990

72.000 €

Ultima actualizare: 10 Mai 2017
Rata credit de la 1,964 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 3 camere decomandat :- 1 sufragerie- 2 dormitoare - 1 bucatarie - 2 bai - 2 holuri - 1 balcon Bloc construit in anul 1990 , etaj 8/8Zona : City Mall ... situat pe str Pictor Ștefan Dumitrescu Nr.4 ( primul bloc la intrarea de pe Sos. Giurgiului langa Motelul " Casa Verde " )
Facilitati apartament:- gresie , faianta , parchet , termopane , calorifere noi , internet + televiziune prin fibra optica , usa metalica la intrare , usi interior noi + loc de parcare platit situat in spatele blocului 
Facilitati bloc :- gradinita din fata blocului amenajata cu gazon- usa din termopan la intrarea in bloc - faianta la parterul blocului- rampa pentru persoanele cu dezabilitati- etajul renovat recent
Facilitati zona :- loc de joaca in fata blocului- acces rapid la mijloacele de transport in comun ( 3-5 min de metrou Eroii Revolutiei )- sala fitness  in fata blocului ( Lotus Sport ) - gradinita- scoala generala nr 111 - oraselul copiilor la o stație distanta
Contact 0727380153 ( Damian )

Detalii imobil Proprietar vand apartament cu trei camere

Camere 3
Strada Pictor Stefan Dumitrescu
Suprafata 78 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..