Acest anunt nu mai este activ

Giurgiului (intre Sos. Giurgiului si Str. Resita)

65 m2, 1/4, an constructie: 1979

57.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,553 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cartier GIURGIULUI - in dreptul Cimitirului Evreiesc (Almasu Mic 10, chiar la intersectia dintre Str. Almasu Mic si Almasu Mare, langa Scoala 119 si Gradinita Insirte Margarite), particular, etaj 1/4, an de constructie 1979, confort I, semidecomandat, SU = 65 mp, ST = 69 mp cu 1 balcon, 2 grupuri sanitare, vedere fata bloc, imbunatatiri recente: lavabila, termopane si usa metalica, mai departe isi pune clientul la alegere, pret negociabil

Detalii imobil Giurgiului (intre Sos. Giurgiului si Str. Resita)

Camere 3
Strada Almasu Mic
Suprafata 65 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..