Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camera zona ( Obor)

60 m2, 2/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 9 Mai 2017

Zona Ferdinand - Dimitrov  (Obor), oferta inchiriere apartament 2 camere, etaj 2, complet mobilat si utilat modern, renovat 2017, cu inbunatatiri , gresie faianta parchet , termopan ,  balcon inchis , izolat termic , aer conditionat, catv , internet , acces facil la mijloacele de transport in comun ( 2 minute ).<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vecini: Mihai Bravu, Iancului, Obor, Pantelimon, Pache Protopopescu, Foisorul de Foc, Mosilor, Vatra Luminoasa, Colentina si Universitate.

 

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camera zona ( Obor)

Camere 2
Strada sos. mihai bravu
Suprafata 60 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..