Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere, sector 3, Bucuresti

73 m2, 6/6, an constructie: 2017

77.500 €

Ultima actualizare: 10 Mai 2017
Rata credit de la 2,110 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ansamblul se afla la numai 5 minute de mers de statia de metrou 1 Decembrie 1918 . Accesul imediat la puncte de interes comercial, social, administrativ fac complexul să fie foarte atractiv.

Blocul cu regim de înăltime D-P-6E este finalizat si a fost edificat pe o structură de rezistență din beton armat cu compartimentari din cărămidă atât interior cât și exterior. Izolat la exterior, tencuieli decorative , șape, gleturi mecanizate, lift, spații largi pentru părțile comune, finsiaje de calitate fac blocul să se încadreze într-o gamă superioară.

Apartamentul este compus din 3 camere complet decomandate cu bucătărie închisă, 2 balcone spatioase, baie si grup sanitar de serviciu si este dotat cu centrală proprie, calorifere de oțel, obiecte sanitare, tâmplarie PVC.

Achiziția se poate face prin credit bancar inclusiv prima casă sau cu plata cash . Tva-ul este de 5% si este inclus in pret. Comisionul cumparatorului este 0%.

Detalii imobil Apartament 3 camere, sector 3, Bucuresti

Camere 3
Strada Aleea Mizil
Suprafata 73 m2
Etaj 6/6
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..